Αρχειοθήκη ιστολογίου

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ TEAM FM102 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ.

Σήμερα Πέμπτη 15 Μαρτίου πραγματοποιήσαμε μια ιδιαίτερη επίσκεψη. Πήγαμε στον ραδιοφωνικό σταθμό Team Fm102 και στην εφημερίδα Κρητική Επιθεώρηση μετά από πρόσκληση της κυρίας Χαράς Βηλαρά, μαμά στο σχολείο μας και δημοσιογράφο στην συγκεκριμένη εφημερίδα και τον σταθμό. Φτιάξαμε λοιπόν μια ωραία ζωγραφιά για να τους τη χαρίσουμε, μπήκαμε στο σχολικό λεωφορείο, κατεβήκαμε στο Ρέθυμνο και φτάσαμε στον Team Fm102. Εκεί μας υποδέχτηκε η κυρία Χαρά, μας μίλησε για το ραδιόφωνο, μας ξενάγησε στο χώρο και απάντησε στις ερωτήσεις των παιδιών. Μετά γνωρίσαμε τον ηχολήπτη του σταθμού, τον κύριο Παντελή Ηλιακάκη ο οποίος μας έδειξε τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται για να βγει μια εκπομπή στο ραδιόφωνο.
Στη συνέχεια μπήκαμε στο στούντιο του σταθμού όπου εκείνη την ώρα είχε εκπομπή ο κύριος Γιάννης Καλαϊτζάκης. Μας υποδέχτηκε, συνομίλησε με τα παιδιά, τα άφησε να μιλήσουν στον αέρα και να τραγουδήσουν το τραγούδι "η Μαργαρίτα, η Μαργαρώ" του Θεοδωράκη.
Μετά ανεβήκαμε στον επάνω όροφο όπου βρίσκονται τα γραφεία της εφημερίδας Κρητική Επιθεώρηση, γνωρίσαμε κάποιες από τις δημοσιογράφους που δουλεύουν εκεί και συνομιλήσαμε μαζί τους.
Φεύγοντας σταματήσαμε στην εκκλησία "Παναγία Χαλεβή" όπου τα παιδιά έφαγαν το δεκατιανό τους στον προαύλιο χώρο.
Ήταν μια πολύ όμορφη εκδρομή και ευχαριστούμε πολύ την κυρία Χαρά Βηλαρά για την πρόσκληση και τους εργαζόμενους στον Team Fm102 και στην Κρητική Επιθεώρηση για τη φιλοξενία.




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου