Αρχειοθήκη ιστολογίου

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

Δεύτερη Κυριακή του Μάη και το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή μας, γιορτάζει. Δεν είναι άλλο, από τη μαμά.Για τα παιδιά αυτή η μέρα είναι πολύ σημαντική και ιδιαίτερη, από τη στιγμή που η μαμά είναι το πιο αγαπημένο τους πρόσωπο.Οπότε οι αναφορές στη μαμά όλη την εβδομάδα πολλές και οι δραστηριότητες αφιερωμένες σ' αυτή, αρκετές και ενδιαφέρουσες.
Γράφουμε ποίημα για τη μαμά, ζωγραφίζουμε για τη μαμά, κατασκευάζουμε λουλούδι και γράφουμε "χρόνια πολλά μαμά", φτιάχνουμε γλυκάκι για τη μαμά, τραγουδάμε για τη μαμά. Γνωρίζουμε μαμάδες από το ζωικό βασίλειο και από άλλα μέρη του κόσμου. 

Επίσης φέτος αυτή τη γιορτή αποφασίσαμε να την γιορτάσουμε  μαζί με τη μαμά. Έτσι μετά την πρωτότυπη ιδέα και καταπληκτική διοργάνωση της νηπιαγωγού μας Κικής Γεωργιάδου, το σχολείο στολίστηκε, οι ερωτήσεις ετοιμάστηκαν, οι προσκλήσεις στάλθηκαν και  την Παρασκευή  το πρωί το σχολείο γέμισε από τις όμορφες παρουσίες των μαμάδων.
Η κάθε μαμά μίλησε για το παιδί της και  για το αγαπημένο του αντικείμενο όταν ήταν μωρό, απάντησε στις έτοιμες ερωτήσεις αλλά και σε μια προσωπική ερώτηση την οποία τράβηξε από το κουτί των ερωτήσεων. Πραγματικά όλες εντυπωσίασαν με την παρουσία τους, τα παιδιά χάρηκαν ιδιαίτερα που η μαμά ήταν εκεί και μιλούσε για αυτά, ενώ η συγκίνηση ήταν  εμφανής σε όλες.

Στο τέλος όλα τα παιδάκια έφαγαν με πολύ όρεξη σπιτικό παγωτό, το οποίο έφτιαξε και έφερε μια μαμά την οποία ευχαριστούμε πάρα πολύ.
Σας ευχόμαστε να είστε πάντα γερές!!!!!!
 Ευχόμαστε να είμαστε όλες οι μαμάδες δυνατές και υγιείς, ώστε  να στεκόμαστε δίπλα σ' αυτά τα υπέροχα πλάσματα τα οποία μας έχουν τόσο ανάγκη.
Και του χρόνου να είμαστε καλά!!😊
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου